perjantai 12. lokakuuta 2012

Löytöjä... löytöjä!

Kirpputoreilla on tullut viimeaikoina koluttua kiitettävän usein. Sen sijaan todellisten löytöjen määrä on supistunut huomattavasti.
Johtuneeko se sitten siitä, että oman lapsen kokoiset vaatteet ovat nopeakiretoista kulutustavaraa ja juuri meidän kokoluokkaa tuntuisi enää löytyvän vain kauppojen hyllyiltä. Kauppojen hinnoilla.

Tosin muutama mukava löytö on tullut vastaan vaatepuolella. Kuten hopeiset juhlaballeriinat tulevan joulukauden juhliin. Ja monenmonen kiertelyn jälkeen sain suhteellisen edullisesti pari kaunista talvihaalaria. Enää vaan noiden vaatteiden kuvaaminen ei tahdo innostaa samalla tavalla kuin joskus ennen. Rätti kuin rätti.

Tämän kerran, eilisen kaartelun tuloksena, sain KAHVIKUPIT! Mokkakupit 6 kpl peräti 2 € koko setti. Pakkohan ne oli ostaa ja tuoda kotiin, vaikka olivatkin pakattu ihan perseisen näköiseen keltaiseen plastikka pussiin... joka herätti inhoa..vaikka päällä lukikin kuluneesti että IKEA. (ehkä huijausta..) Kipot meinaa olivat alunperin aivan jostain muualta kuin ikeasta....

Noh... kupposet ajattelin Venlan tulevaan leikkimökkiin kauniina ja oikeana elementtinä. Ne ripustettaisiin kermanvalkoisella maalilla maalattuun puunaulakkoon. Tiskipöydän yläpuolelle... Ikkunoissa hulmahtelisivat ruudulliset verhot.. Ja kuistilla kukkisivat fuksianpunaiset pelargoniat...

Isäntä sitten illalla näkee ostokset ja kiittää! KIITTÄÄÄÄÄ! Voitteko käsittä?!?!?!?
Hänen mielestää meiltä onkin aina puuttunut tuollaiset ihanat mokkakupit. Että KIITOS!

Illalla  testasimme suosikkikippoja tytön kanssa.. ja niimpä nuo jäävätkin avan oikeaan käyttöön. Sen pituinen se.


Äidin kupissa rommitee. Lapsen kupissa lämmin maitokaakao



Suloinen kokoero. Melkein samikset.



Ja hyvältä se maistui omankokoiseta kupposesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti