keskiviikko 26. syyskuuta 2012

ORGANICALLY

Rohkaisin mieleni ja heräsin ennen herätyskelloa. Perseelleenhän se päivä siitä meni. 

Koita ite mennä tuhannella mukavalla asialla puolinuhaisen kolmevuotiaan kanssa paikallisessa kauppakeskuksessa... Kun ensimmäinen tenkkapoo iskee KIRJAKA
UPAN kassalla: "äiti tuo on ihan paska!" (oli kysen prinsessankuvaisesta aa-neljä kansiosta päiväkotiin..)


 Siitä sitten Buffaan muka rauhallisin mielin kahville ja jätskille, niin eihän tuota saanu siitä anemian esiasteen leikkipaikasta pois. (Kirosana, puoliääneen, itseltä)


 "sinisessä" vessassa sensijaan on AIVAN MAHTAVAA PISSIÄ. (jees) Ja elukkakaupan karvaiset GErbiilit.. nih.. suloisiahan ne.... 



Kirppiksellä tapeltiin RIKKINÄISISTÄ tenavien paristokäyttöisistä sähkömukakitaroista.... 2 ja 3 €, mut rikki mikä rikki. (kirosana, sihisten, iteltä) 



MAKKARAPERUNAT maistuivat. Kermaisia makkaroita, kuulema! JA nyt HÄN nukku ja minä maistan hiukan tätä.. isännäle ja emännälle illaksi tarkoitettua viiniä: (jospa se nutturankireys höllääntyisi )



 Kynttilät tiimari, ale 40 %, viini Alko, luomuviin Fuzion malbec Argentina, lasi Prisma HOUSE-sarjaa, vihreä. Pöytäliina Maxi-kirppis 2€.  

KYLLÄHÄN ME SE KIVA AA-NELJÄ KANISO SITELTÄ REISSUTA SITTEN LÖYDETTIIN. Piti ehtiä ja koluta kolme kauppaa, että neidille kelpasi. Lopulta kävi niin, että hänen ylhäisyytensä löysi SULOISEN sateenvarjon.. Sen lumoissa minä, äiti, sain valita se kyseisen päänvaivaa tuottaneen kansion ja tarroja... (vihreä kansio ja vihreitä, kimaltelvasiipisiä perhosia..)

En silti hoksaa, että missävaiheessa ne uudet kukkakuvioiset sakset ovat auton takapenkillä lähteneet irti kaupan pakkauksesta ja silpunneet uuden tarra-arkin suikaleiksi.... Noh... se selvinnee tai jää selviämättää!



Loppu hyvin, kaikki hyvin ja illalla taas saunaan! Luonnollisesti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti