tiistai 4. syyskuuta 2012

Syksy maistuu mufinsseissa

Hei! Olen aina painottanut, että minun blogiini EI tule kakkureseptejä, eikä muitkaan vinkkejä siitä, miten saadaan eväs maistumaan vielä paremmalta kuin TEILLÄ....

Nyt kuitenkin on aivan pakko turinoida, koska yllätin itseni omatekoislla muffeleilla.. (kuten tytär asian ilmaisee)

Kaapissa oli tietenkin kaikkea tarvittavaa, kuten jokaisessa perheessä aina on :) Tongin niitä jauhopussin rippeitä otsaryppy varjona silmien päällä... 

Ja näistä aineista kuulkaa tuli herkut väännettyä:


n.3 dl VEHNÄJAUHOA
n.2 dl SOKERIA
ehkä 2 tl LEIVINJAUHETTA (purkin pohjalla oli se)
2tl VANILJASOKERIA (tiedän, mittasin)
5 rkl O´BOY-kaakojuomajauhetta
1,5 dl KERMAA (toissapäivästä jäi)
2 MUNAA (naapurilta, pikkumunia)
suunnilleen 150 g VOITA (päätin sulattaa)
1 dl KAHVIA (pannussa kylmää aamukahvia)
n 3 dl SEKAHEDELMÄ KUUTIOITA 
(tuli siitä pussista minkä saksilla silppusin taikinaan)
pikku putkilo ROMMI-AROMIA
(ostettu viimejoulun leivontaan Lidl-kaupasta)

200 asteinen uuni ja n. 10 min.

JA aivan käsittämättömän hyviä muffeleita tuli! Ekas kaikki kuivat aineet sotkotin kipossa ja sitten sinne summamutikassa/järjestyksessä nuita kosteampia asioita. 

Oisin kyllä kuvankin ottanut jos olisin tajunnut ennen viimestä muffelia syödessä, että aion reseptin julkaista! Mutta ottakaa te kuvia, jos uskallatte tällä ohjeella yrittää herkkuja taikoa! 

Ihanaa oli se ettei tarvinnu sähkövatkainta kytkeä töpselin reikään. Pelkällä puukapustalla sekoittelin.


ps. teksti oli nyt ihan sen takia iso, että olis hiukan vaihtelua tässä julkaisussa, kun ei niitä kuviakaan nyt tullu otettua....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti