tiistai 8. huhtikuuta 2014

Vaaleanpunainen....keltainen..projekti!

Projektia pukkaa! Tuli luvattua kuopukselle viimekeväänän näihin aikoihin, että isot tytöt saavat ikioman leikkimökin. Piirrettiin silloin oikein urakalla mittakaavapiirroksia ja luonnoksia. Valittiin värejä seiniin, lattioihin... Kävin jopa keittiökalusteliikkeestä kinuamassa parit minikokoiset näyteovet leikkikeittiöön. Mitä sitten tapahtui? Kevät meni pidemmälle ja tuli kesä... Ja koko projekti pysähtyi kaiken muun, muka tärkeämmän takia.

Noh, nyt on taas aika! Tälläkertaa taitaa hankkeesta tulla jopa totta. Tapetit on sisätiloihin jo hankittu. Eilen mittailtiin pihapiiriä hiekkalaatikon ja omenapuun välissä sillä silmällä. Askeleen sinne ja toisen tänne. Hyvin mahtuu. Kuopuksella oli päällä keltainen turvaliivi ja kädessään omatekoiset piirustukset! 

Kärrättiin tiiliä perustuksia varten. Tuumailtiin narusuoralla mökin paikkaa ja lopullista kokoa.

Ja tänään, da daaa.... Kaivamme yhteistuumin perustukset valmiiksi.
 280 x280, plus terassi.

 Kuopus ilmoitti, että tänään pukeudutaan  turvaliivien lisäksi myös kypärään. On vissiin äidin työturvallisuuus oppitunnit pureutuneet hänenkin maailmaansa! 

Eli sinne pihalle! Heti päiväunien jälkeen! Ja luvassa myös nuotiomakkaraa! Mitähän tuo työturvallisuus pomo siihen sanoo! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti